Pastis de formatge philadelphia

🙊Pastis de formatge philadelphia

🙀 Pastis de formatge philadelphia online

-D’aquest pastis n’hi ha mil I una edición, amb base de galeta, amb cobertura de melmelada…, a casa ens agrada aquest, nous invents I ja no fem. 3 ous- 250g de formatge tipus Philadelphia- 7 cullerades de sucre- 3 cullerades de maizena- 2 iogurts naturals- 1 iogurt de llimonaSeparar les clares dels rovellsi muntar les clares a punt de neu I reservar-les.A una batedora posar-hi la restante de ingredientes ( excepte les clares). Cuando esté bien barrejada, mueva las claras que ha sacado a la vez que las integra con mucho cuidado para hacer un movimiento envolvente para que no baje la temperatura. Fornejar-o uns 35′(fins que en punxar-lo con un escuradents, aquest surti net). Desmotlleu el pastís quan seguirui ben fred. Si el volem con la base de galetes: Triturar 150 g de galletas tipo maría y mezclarlas con una cucharada de azúcar I 1 y mezclarlas con una cucharada de azúcar I 1. Colocar la masa resultante en el fondo de una mula, durante unos 5 minutos apretar el bé y coagularlo en el horno, a unos 180o. Aboqueu la massa del pastís sobre la base I coeu-la al forn uns 35 minutes més. Deixeu refredar.

🤰 Pastis de formatge philadelphia 2020

En un bol, con la ayuda de una forquilla (aixafant-ho com si féssim un puré), se barre el formato con los demás yo el sucre. (Aquí está la grabación del restaurante original). A continuación, se añade la maíz y se retiene continuamente.
Se aboca a toda la barreja dentro de la malla foliada con el papel humedecido y se refuerza durante 35 minutos a 200 oC con escalfor a dalt I a baix I llavors, se aumenta la temperatura hasta 220 oC durante 10 minutos más. Para conseguir que la superficie sea uniforme, si es necesario, ponga un par de minutos en el grill.

💬 Pastis de formatge philadelphia del momento

Un poli fet me refredat millor que el tingueu a la nevera I el podeu gastant anar. Es guarda bé, si en sobra. Es aconsellable fer el pasadoís unes hores abans per tal que es pugui refredar i consolidar. Fer-lo la nit abans es perfecte, dijo Segons la meva.
Si se quiere posar la base, preparar una base de galletas maries trinxades y barrejades con mantega. (Opcional) A la base del motlle por lo que quedi cobert es treballa con las mans. A esta base también se puede posar con el papel de forn. Posar con el papel de forn (jo no acostumo a posar la base ja que així el pastís es mes lleuger I prevenir que tingui el gluten de les galetes I el greix de la mantega).
Fer un tall tipus I posar triangle-lo em un plat pla de desserts. Se puede acompañar de una maduixa fresca, un culis de maduixa, o de otra fruta que le dé color, una cullerada de melmelada de ruits vermells (en el caso de que no se haya posado por encima) una o dos completas de menta, una bola de gelat de fruta fresca, . ….. o, el que t’agradi o t’inventis, el tema es donar una mica de color I que combini el gusto.

🌞 Pastis de formatge philadelphia en línea

¡¡Hola, Tots!! ¡¡Avui tornem an ensenyar-vos una recepta dolça, un pasadoís de formatge amb llima boníssim realment!! ¡Vam treure la recepta d’un llibre només de «cheesecakes» (de Yann Leclerc, per si us interessa buscar-lo), només hi hem fet certains petit canvi I la veritat és que l’hem trobat dramatic!
Lo primero que hemos hecho es la base de galleta. Trituramos 200g de galletas y las barregamos con 125g de mantega fosa (estilo Maria) (al microones). (¡nos agrada la masa como para no aprofitar los laterales del pastís!) Aixafem la massa a la base del motlle I també pels laterals.

Acerca del autor

Alberto Castro

Ver todos los artículos